Prozkoumávání vesmíru jiného než Saccharomyces
Slovo „non- Saccharomyces “ ve skutečnosti skrývá obrovskou rozmanitost druhů a kmenů uvnitř každého druhu, s jedinečnými vlastnostmi a rysy.
Zkoumání a pochopení jejich individuálního potenciálu a přínosů pro vinaře bylo a stále je jedním z hlavních zaměření Lallemand Oenology. Kromě zkoumání a výběru nových odrůd vyžaduje zvládnutí jejich produkce jedinečné know-how, aby vinaři získali optimální zážitek a spokojenost „non- Saccharomyces “.
Společnost Lallemand Oenology zahájila tuto cestu zkoumání světa non- Saccharomyces a potenciálních přínosů pro senzorický profil vína před více než 20 lety a byla jednou z prvních, která se díky flexibilnímu a trpělivému přístupu postavila výzvě nabídnout je v aktivní suché formě.
Jako jedna z prvních společností, která se neustále věnuje vývoji specifických výrobních procesů přizpůsobených každému kmeni, získala společnost Lallemand Oenology bezkonkurenční odborné znalosti v oblasti produkce kvasinek jiných než Saccharomyces.
Pojďme se ponořit do fascinujícího světa kvasinek jiných než Saccharomyces a prozkoumejme různé enologické výhody řady LEVEL 2 ™, přírodních selektovaných vinných kvasinek Lallemand Oenology jiných než Saccharomyces, jako je bioochrana, bioacidifikace a maximalizace potenciálu kvality vína.
Autor: www.lallemandwine.com