
Akreditovaná laboratoř a odborné rozbory pro vinaře i SZPI
Akreditovaná laboratoř Lipera představuje odborné zázemí pro všechny vinaře, kteří potřebují spolehlivá a přesná data pro rozhodování během skliz...
Akreditovaná laboratoř Lipera představuje odborné zázemí pro všechny vinaře, kteří potřebují spolehlivá a přesná data pro rozhodování během skliz...
Slovo „non- Saccharomyces “ ve skutečnosti skrývá obrovskou rozmanitost druhů a kmenů uvnitř každého druhu, s jedinečnými vlastnostmi a...
Vína jsou fascinující nejen barvou a strukturou, ale i tím, co dává jejich aromatu intenzitu, hloubku a jedinečný charakter. A v tom hrají nezane...
Octomilky a mouchy patří mezi nejotravnější hmyz v domácnostech, gastronomii i vinařství. Nejenže jsou nepříjemné, ale také mohou přenášet bakter...
Přemýšleli jste někdy o tom, co se konkrétně děje během rehydratace kvasinek a jak to může ovlivnit dobré nebo špatné kvašení? Přečtěte ...
Bioochrana byla v březnu 2024 oficiálně definována skupinou mikrobiologických expertů při OIV jako použití specifických enologických mi...
Dlouhý příběh o odbornosti v oblasti výživy Kromě našich odborných znalostí ve výrobě vinných kvasinek jsme si vybudovali know-h...
Kvasinky potřebují dusík mimo jiné pro svůj růst a zajištění hladkého a úplného alkoholového kvašení (AF). Pokud je asimilovatelný dusík nižší ne...
Tato technická práce poskytuje aktuální informace o oxidaci vína a o tom, jak biologická řešení snižují oxidační riziko v raných fázích výroby ví...
která se uskuteční 20. května 2025 v aule Zahradnické fakulty MENDELU (budova A), Valtická 337, Lednice. Součástí programu bude také pře...