Aroma mandle hořká 1:2000 0%, 0,1l
Velice příjemná a typická vůně hořké mandle.
Aroma "mandle" je tekutá potravinářská esence na lihové bázi. Vyrobena je macerací čerstvých mandlí z italské oblasti Friuli s glykolovým základem. Používá se k dochucování alkoholických nápojů, destilátů, pálenek a dalších lihovin, zejména mandlovice.
Složení: propylenglykol, voda, aromatické látky
Báze: propylenglykol (nedochází k odpařování aromatických látek za vyšších teplot)
Dávkování: 1 kilo aromatu na 2000 litrů finálního produktu nebo cca 15 kapek (0,5 gramu) na kilogram produktu / 100g - 200 l / 30g - 60 l
Použití: do pudingů, jogurtů, ovesné kaše, proteinových nápojů, buchet, dortů a jiných pochutin
Skladování: v chladu a suchu bez přístupu světla
Trvanlivost: obvykle 2 a více let
Kategorie: | Aromata |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.