Opti'Malo PLUS™ byl vytvořen tak, aby pomáhal podporovat MLF v obtížných vínech. Přidejte Opti'Malo PLUS™ přímo do vína před inokulací kulturou jablečno-mléčných bakterií. Nepoužívejte Opti'Malo PLUS™ během rehydratace bakterií. Opti'Malo PLUS™ je unikátní směs specifických neaktivních kvasinek bohatých na aminokyseliny, minerální kofaktory, vitamíny a polysacharidy. Tyto neaktivní kvasinky jsou smíchány s celulózou, aby poskytly větší povrch, aby pomohly udržet bakterie v suspenzi a pomohly absorbovat potenciální inhibitory jablečno-mléčných bakterií.
Doporučené dávkování: Přidejte 20 g/hl (1,6 lb/1000 gal) Opti'Malo PLUS™ do malého množství vody nebo vína a poté přidejte přímo do vína kdykoli od 48 hodin před nebo až do stejné doby jako jablečno-mléčné. přidání bakteriální kultury.
Kategorie: | Výživy |
---|---|
Hmotnost: | 25 kg |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Země původu: | |
Odrůda vína: | |
Region/Oblast PL: | |
Podoblast: | |
Výroba vína dle barvy: | Bílé, Červené, Růžové |
Klasifikace: | |
Region/Oblast SK: | |
Obsah cukru: | |
Styl : | |
Region/Oblast IT: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.