Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Aktiv Hefe 3 0,5 kg
Kód: 080004
Z 189
509.82 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sylvánské zelené, Müller Thurgau, Veltlínské č. rané, rosé vína
Aroma: Ovocné až neutrální aroma, zachová odrůdový charakter
Popis: Přednostně mošty s vyváženým obsahem živin, kvašení: 15 - 22°C
Univerzální kvasinky pro elegantní vína s ovocnou chutí a vůní. Doporučená teplota kvašení: 15 – 25 °C.
Použití a dávkování:
Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15 - 20 g / hl. Za obtížných podmínek kvašení: 30 - 50 g / hl.
Příprava zákvasu:
Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30 - 40 °C). Kvasinky aktivujte 15 - 20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu/rmutu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.
Skladování:
Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5 - 15 °C po dobu tří let. Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu za studena. Doporučená teplota aplikace od 8°C s dobou působení 2 až 6 hod.
Speciální enzym pro uvolnění aroma. Enzym uvolňující aroma mladých bílých a rosé vín, zvláště vhodný pro aromatické odrůdy.
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Vhodné zejména pro: , Výroba bílých a růžových aromatických a svěžích vín, která rozvíjejí sekundární aroma a aroma thilového a terpenového druhu
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: SO.DELIGHT je kvasinka S. cerevisiae, která byla speciálně vybrána pro svou schopnost vyrábět bílá a růžová aromatická vína se svěžím a ovocným profilem. Získaný aromatický profil je komplexní s tóny odrůdových thiolů a sekundárního aroma. SO.DELIGHT se doporučuje pro výrobu vín z neutrálních hroznů nebo z hroznů aromatických odrůd.