Tekutá želatina Gelisol, 250 ml

Dostupnost Skladem (30 ks)
Kód: 210717
61,30 Kč 50,66 Kč bez DPH
Tekutá želatina Gelisol, 250 ml
Doprava po ČR do 3 dnů
Doprava po ČR do 3 dnů
Naše zboží dopravujeme po celé České republice
Nabízené zboží skladem na prodejně
Nabízené zboží skladem na prodejně
Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.


Roztok želatiny k ošetření hroznového rmutu, moštu i ovocné šťávy a ke krášlení mladého vína. Želatina vnese do moštu nebo vína kladný náboj. Proto reaguje prudce se záporně nabitými koloidy v nápoji, např. s tříslovinami nebo pektiny, ale také s přidanými záporně nabitými flokulačními činidly, např. SILISOL , bentonitem a taninem. Želatina se na základě této intenzivní reakce z nápoje zcela vysráží.
Příprava a provedení krášlení: Tekutou želatinu lze velmi snadno odměřit a dávkovat. Při dobrém a intenzivním míchání ji lze zamíchat do nápoje přímo. Želatinové krášlení většinou probíhá během jednoho dne. Vyvločkování lze podstatně zlepšit a urychlit krášlícím přípravkem SILISOL nebo SIHA Bentonit.
Dávkování:  40–150 ml/hl
Skladování: Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.
 

Kategorie: Čířící přípravky
Hmotnost: 0.25 kg
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Země původu:
Odrůda vína:
Region/Oblast PL:
Podoblast:
Výroba vína dle barvy: Bílé, Červené, Růžové
Klasifikace:
Region/Oblast SK:
Obsah cukru:
Styl :
Region/Oblast IT:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola