Vhodné zejména pro: , Výroba bílých a růžových aromatických a svěžích vín, která rozvíjejí sekundární aroma a aroma thilového a terpenového druhu
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: SO.DELIGHT je kvasinka S. cerevisiae, která byla speciálně vybrána pro svou schopnost vyrábět bílá a růžová aromatická vína se svěžím a ovocným profilem. Získaný aromatický profil je komplexní s tóny odrůdových thiolů a sekundárního aroma. SO.DELIGHT se doporučuje pro výrobu vín z neutrálních hroznů nebo z hroznů aromatických odrůd.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Tekutá síra Sulfossol 400, 1 l
Kód: 070465
Z 32
111.57 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Vhodné zejména pro: Merlot, Cabernet Sauvignon, Gamay, Rulandské modré, Pinot Noir , Výroba jemných červených vín s čerstvým a ovocným profilem
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: SO.FRUITY je kvasinka S. cerevisiae, kmen L1414, vybraná institutem IFV v Beaujolais. Umožňuje vynikající průběh kvašení a je vhodná pro krátkodobé až střednědobé vinifikace. Tato vína jsou charakteristická svými tóny červených bobulí. SO.FRUITY umožňuje velmi dobrou extrakci antokyanů a tříslovin, které červeným vínům dodávají sytou barvu a har- monickou strukturu. SO.FRUITY se doporučuje zejména pro Gamay na Beaujolais Villages, pro výrobu Crus a jemných ovocných vín z hroznů odrůd Merlot, Cabernet Sauvignon, Gamay, Pinot Noir atd.
Vhodné zejména pro: , Výroba základních vín určených k destilaci
Aroma: Neutrální
Popis: SO.SPIRIT je kvasinka S. cerevisiae galactose - pro výrobu vín určených k destilaci. Díky svým fermentačním a organoleptickým vlastnostem SO.SPIRIT přispívá k docílení vysoce kvalitních destilátů. Navíc produkuje jen malé množství vyšších alkoholů a ethylacetátu. SO.SPIRIT produkuje vinné destiláty s květinovým a ovocným profilem, které jsou velmi jemné a na patře působí dojmem příjemné kulatosti.
Tanin ze středně opáleného francouzského dubu určený pro zrání červených a bílých strukturovaných
vín. Prohlubuje aromatické tóny, dodává eleganci, měkkost a náznak vanilkové vůně.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Kvasinky štěpí terpeny, podporují odrůdové aroma jako např. tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, při kvašení vzniká minimální množství acetaldehydu, H2S, SO2 kvašení: 15 - 20 °C
Bioaktivátor a regulátor přírodního kvašení, kombinovaná výživa pro kvasinky
Aktivovaný, vybraný špičkový bentonit Na+Ca k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin v moštu, víně a ovocné šťávě.
Vhodné zejména pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aroma: Výrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C, na mohutná červené vína kvašení: 28 - 30 °C
VINIFLORA CH 35
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl
Speciální tanin ke stabilizaci barvy.
Vhodné zejména pro: , Výroba jemných a elegantních vín, optimalizuje školení na kalech a zvyšuje kvalitativní potenciál hroznů
Aroma: Aromatická jemnost a zachování typických odrůdových aroma
Popis: S. cerevisiae galactose - byla speciálně vybrána pro výrobu bílých a rů- žových vín, VIALATTE FERM® W12 optimalizuje aromatickou jemnost a dojem kulatosti v ústech. VIALATTE FERM® W12 rychle autolyzuje a pro- to je velmi vhodný pro školení v tancích nebo v sudech s batonáží kalů. Přípravek umožňuje uchování kvalitativního potenciálu a odrůdového charakteru hroznů, které byly pěstovány a sklízeny v těch nejlepších pod- mínkách. VIALATTE FERM® W12 se doporučuje pro odrůdy Chardonnay, Muscadet, Viognier atd. VIALATTE FERM® W12 je robustní kvasinka, je- jíž použití se také doporučuje v případě samovolného zastavení kvašení.