Vhodné zejména pro: , Na výrobu velmi kvalitních, úplných, intenzivních a harmonických červených vín; přizpůsobeno zejména pro procesy macerace a předkvašování za studena
Aroma: Odrůdová aromata
Popis:
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Sirné knoty 18 x 2 cm, balení 200 g
Kód: 180066
Z 188
49.59 bez DPH
SklademPodobné produkty:
BECOLITE® 5000
Hrubý filtrační perlit o nejvyšším výkonu k čiření silně zakalených kapalin a k odvlhčení kalu – například na ovocnou šťávu, sladinu, mladé víno, alginát, antibiotika, enzymy, pryskyřice, sirup a jiné vysoce viskózní kapaliny. Ideální k použití ve vakuových rotačních filtrech.
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Modrý Portugal, Svatovavřinecké,
Aroma: Pro červená vína s důrazem na ovocné a svěží aroma. Dodává chuť a aroma brusinek a lesních plodů
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 20 % obj. a velice dobře se přizpůsobí struktuře a hustotě rmutu, kvašení: 25 - 30 °C
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Kvasinky štěpí terpeny, podporují odrůdové aroma jako např. tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, při kvašení vzniká minimální množství acetaldehydu, H2S, SO2 kvašení: 15 - 20 °C
Vhodné zejména pro: , Pro červená vína určená k zrání
Aroma: Delikátní kořeněná chuť a aroma, podporuje odrůdově charakteristické tóny
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 19 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C