Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Opti Red, 100 g
Kód: 210033
Z 6
157.02 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Jemnozrnný vápníkový bentonit, speciálně vybraným k ošetření hroznových moštů.
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Vynikající ovocné a květinové aroma, typické pro růžová vína. Se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Plynulý průběh kvašení. Vysoká odolnost na alkohol až do 21 % obj. kvašení: 15 - 20 °C.
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Vhodné zejména pro: Modrý Portugal, Frankovka, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe, rosé vína
Aroma: Vyvíjí výrazné aroma (ovocné estery), vínu z neutrálních odrůd propůjčují ovocné, trvalé aroma
Popis: V závislosti na teplotě kvašení odbourá až 15 % kyseliny jablečné nacházející se v moštu, kvašení: 22 - 28 °C
Speciální komplexní směs sladkých taninů vhodná pro komplexní a strukturovaná bílá vína. Podporuje chuť a vůni po citrusech odvozené od esterů a vyšších alkoholů.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Modrý Portugal, Dornfelder,
Aroma: Aroma tmavého ovoce, jako např. ostružiny, rybíz, třešně, klasický „typ Pinot“
Popis: Rovnoměrné, ne příliš rychlé kvašení, toleruje mošty chudé na živiny, tolerance vůči alkoholu do 16 % obj., vhodné pro bariková vína kvašení: 25 - 28 °C