Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Lalvigne aroma, 3 kg
Kód: 210066
Z 103
3114.88 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay,
Aroma: Malá tvorba ovocných esterů, silná tvorba monoterpenů
Popis: Střední potřeba živin pro kvasinky, spolehlivé prokvašení při teplotě 18 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing, Výroba bílých a růžových aromatických vín, optimalizuje zvýražnění thiolů
Aroma:
Zvýraznění thiolů
Popis: VIALATTE FERM® W28 je kvasinka S. cerevisiae galactose - byla spe- ciálně vybrána pro její schopnost tvorby thiolů při výrobě vína z odrůd, které jsou bohaté na aromatické prekurzory. V optimálním stavu fenolické zralosti může zesílit tóny citrusů a plodu mučenky, které vínům dodávají velmi aktuální styl. Má vynikající schopnost kvašení, a to i v obtížných podmínkách (nízká teplota, vyšší obsah alkoholu, nedostatek dusíku...). VIALATTE FERM® W28 se doporučuje pro výrobu vín z hroznových odrůd typu Sauvignon, Colombard, Verdejo, Petit Manseing anebo odrůd červených vín v rámci výroby růžových aromatických vín.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Chardonnay, růžová vína
Aroma: Intenzivní a komplexní ovocné aroma, malá tvorba zelených aromat
Popis: Velmi dobrý rozkvas, střední potřeba živin, malá tvorba SO2, odbourání kyseliny jablečné o 0,1-0,4 g/l, kvašení: 18-20 °C
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Modrý Portugal, Dornfelder,
Aroma: Aroma tmavého ovoce, jako např. ostružiny, rybíz, třešně, klasický „typ Pinot“
Popis: Rovnoměrné, ne příliš rychlé kvašení, toleruje mošty chudé na živiny, tolerance vůči alkoholu do 16 % obj., vhodné pro bariková vína kvašení: 25 - 28 °C