Kvasinky podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus, jsou vhodné pro vína se zbytkovým cukrem.

Doporučená teplota kvašení: 15-20 °C.



Použití a dávkování:

Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15-20 g/hl. Za obtížných podmínek kvašení: 30-50 g/hl.



Příprava zákvasu:

Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.



Skladování:

Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.



Servis: (+420)775 004 044, 777 784 378)


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Hefe_SIHA_LALVIN_UVAFERM.pdf
TI_Aktiv Hefe 4_CZ.pdf

Podobné produkty: