Vhodné zejména pro: Cabernet Sauvignon, Mlynářka, rosé vína
Aroma: Aroma kávy, moka a jemně hořké aroma
Popis: Rehydratace bez tvorby pěny, nízká potřeba živin, kvasinka se zakládá na selekčních kritériích ovocnost, barevná stabilita a spolehlivé kvašení: 15 - 25 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Go Ferm, 100 g
Kód: 210031
Z 13
130.58 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C
Kvasinky ConFerm Uni V jsou vysoce aktivní vyšlechtěné kvasinky určené pro alkoholové kvašení.
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rozvíjí aromatickou úplnost a jemnost u archivních vín vcházejících z odrůdy Chardonnay
Aroma: Odrůdová aromata Estery (růžové, citrusové)
Popis:
Speciální produkt proti vysrážení vinného kamene 5% roztok carboxymetylcelulózy (CMC) slouží k dlouhodobé stabilizaci vína proti vypadávání vinného kamene v lahvích. Použití do červeného vína je nutno odzkoušet, protože může docházet k reakci s barvivy, a to může vést k zakalení nebo k vysrážení.
VINIFLORA® CH16
Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: U tichých vín se zvýrazňují citrusová aroma, u sektu spíše aroma zelených jablek až po vegetabilní vůně
Popis: Kmen se silným kvašením, který je aktivní i za těch nejnepříznivějších podmínek, kvasí i při nízkých teplotách, kvašení: 13 - 18 °C je vhodná pro zastavené kvašení
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Podporují chuť a aroma rybízu, malin a ostružin.
Vhodné pro: Pro všechny modré odůdy.
Popis: Pro mladá červená vína s ovocným aroma. Vysoce odolné vůči alkoholu (20,5 %). Velice dobře přizpůsobivé struktuře a hustotě rmutu. Dodávají vůni a svěžest.
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Nároky na výživu: nízké