SIHAZYM® Uni je vhodný jak k čiření moštu, tak i k extrakci hroznového rmutu červených a bílých vín. Použití k čiření moštu povede k rychlejší depektinizaci a tím k efektivnímu čiření moštu. Vedlejší aktivity při použití ve stadiu rmutu zajišťují zvýšenou extrakci barviv a taninových komponentů obsažených v hroznech.

Použití a dávkování: Produkt se v doporučené dávce přidává jako 10% vodní roztok přímo do nádoby se rmutem, mlýnku, lisu nebo vozíku se rmutem. Důležité je optimální rozložení enzymového roztoku ve rmutu.



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.

Dávkování  (do 100 kg rmutu) a doba působení:



Rmut bílého vína:

15 °C | 3 – 6 g / 4 – 6 h

8 - 10 °C | 2 – 5 g / 4 – 6 h



Rmut červeného vína:

Klasické kvašení rmutu 4 – 6 g / 5 – 20 dnů

Pumping-over (přečerpávání) 4 – 6 g / 2 – 8 dnů

Zpětně ochlazený rmut (do 50 °C) 2 – 4 g / 2 – 4 h



Sedimentace:

Statické předčiření moštu (~15 °C) 4 – 6 g / 2 – 4 h

Statické předčiření moštu (~ 8 – 10 °C) 5 – 8 g / 2 – 4 h



Skladování:

Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte. Servis: + 420 775 004 044, + 420 777 784 378



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL-040003-Enzym Sihazym Uni-Eato
BL-SIHAZYM-UNI-SK.pdf
TL-040003-Enzymy Sihazym Uni-Eat
TL-040003-Enzymy Sihazym Uni-Eat
TL-040005-Enzymy Sihazym Extro-E

Podobné produkty: