Přímé očkovací kultury pro biologické odbourávání kyselin.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Enzymy Lallzyme EX V, 100 g
Kód: 040037
Z 0
580.99 bez DPH
Na objednávkuPodobné produkty:
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Vysoce aktivní přípravek slouží k biologickému odkyselení při výrobě vína bílého a rosé.
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu za studena. Doporučená teplota aplikace od 8°C s dobou působení 2 až 6 hod.
Podporuje senzorický vývoj červených vín.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay,
Aroma: Malá tvorba ovocných esterů, silná tvorba monoterpenů
Popis: Střední potřeba živin pro kvasinky, spolehlivé prokvašení při teplotě 18 - 20 °C
Doporučuje se pro koloidní stabilizaci a zlešení kulatosti červených, bílých a růžových vín.
20% tekutá arabská guma k zamezení vzniku krystalických a kovových zákalů.