Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Aroma fantazia "S" 1x0,100 60% 0,1l
Kód: 180105
Z 12
326.45 bez DPH
SklademZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Modrý Portugal, Svatovavřinecké,
Aroma: Pro červená vína s důrazem na ovocné a svěží aroma. Dodává chuť a aroma brusinek a lesních plodů
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 20 % obj. a velice dobře se přizpůsobí struktuře a hustotě rmutu, kvašení: 25 - 30 °C
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
Akktivovaný, vybraný špičkový bentonit Na+Ca k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin.
Vhodné zejména pro: , Speciální použití u vín chudých na extrakt, vína z chladnějšího klimatu, jež je třeba vylepšit a u nichž lze očekávat nízký bezcukerný extrakt
Aroma: Tvorba jemného odrůdově typického buketu. Vytváří o 1-2 g/l více glycerinu než ostatní kvasinky
Popis: Rychlý rozkvas, ale s mírnějším prokvášením šetřícím aroma. kvašení: 16 - 18 °C
Vhodné zejména pro: , Výroba červených a růžových jemných vín s ovocnou vůní s profilem sekudárního aroma
Aroma: Produkce sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R71 je kvasinka S. cerevisiae, která byla vybrána pro svou schopnost vyrábět červená a růžová vína s intenzivním aroma na svěžím a kvasném profilu (tóny lesního ovoce, jahod, rybízu...). Velmi ro- bustní kvasinka VIALATTE FERM® R71 umožňuje řízení alkoholového kvašení za optimálních podmínek, a to i pod vlivem omezujících faktorů (alkohol, nízká teplota, menší zákal...). Přípravek lze použít při tradiční výrobě vín nebo při termovinifikaci. VIALATTE FERM® R71 se doporu- čuje pro výrobu červených a růžových poddajných vín s ovocnými tóny mezinárodního stylu.
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Vynikající ovocné a květinové aroma, typické pro růžová vína. Se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Plynulý průběh kvašení. Vysoká odolnost na alkohol až do 21 % obj. kvašení: 15 - 20 °C.