Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484Kód: 020404
Z 19
66.12 bez DPH
SklademDoporučuje se pro koloidní stabilizaci a zlešení kulatosti červených, bílých a růžových vín.
20% je přípravek vyrobený z arabské gumy Acacia Verek, Acacia Seyal a SO2.
Přípravek DUOGOM MAX byl speciálně formulován pro zjednodušení práce při výrobě vín a jedním úkolem umožnuje koloidní stabilizaci a dodává vínu kulatost a cukernatost. Má stabilizační účinbky co se stýče organoleptických vlastností a posiluje aromatickou intenzitu.
Dávkování: 100–400 ml/hl, množství se řídí podle typu vína a účelu použití.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu a chraňte před světlem.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Uhličitan vápenatý (CaCO3 / E 170) k odkyselení hroznového moštu a vína. Používá se přednostně k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné.
Vysoce čistý Vitamin C, vybraný speciálně pro použití ve víně, sektu, ovocné šťávě a pivu.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu ke korektuře barevných vad nápojů.
Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Zvýrazňuje chuť a aroma u rosé vín
Popis: Pomalý rozkvas, středně pomalé kvašení, kvašení: 15 – 25 °C
Hydrouhličitan draselný slouží k rychlému jemnému odkyselení moštu a mladého vína. Používá se k jednoduchému odkyselení, tedy k odstranění kyseliny vinné. Výhodou je možnost přidat přípravek do již filtrovaného vína ještě krátce před lahvováním.
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
Vhodné zejména pro: Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sylvánské zelené, Müller Thurgau, Veltlínské č. rané, rosé vína
Aroma: Ovocné až neutrální aroma, zachová odrůdový charakter
Popis: Přednostně mošty s vyváženým obsahem živin, kvašení: 15 - 22°C
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C