Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Antokyan z červených hroznů, 1 kg
Kód: 180072
Z 14
271.43 bez DPH
SklademZobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Kvasinky ConFerm Uni V jsou vysoce aktivní vyšlechtěné kvasinky určené pro alkoholové kvašení.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Frankovka, Modrý Portugal,
Aroma: Pro červená vína s mírným, zaobleným, ale s výrazným ovocným aroma
Popis: Vhodné pro školení barrique, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: , Pro dodání aromatické intenzity, úplnosti a jemnosti a na výrobu bílých a růžových vín
Aroma: Thioly (zejména 3MH a A3MH), terpeny, norisoprenoidy, estery mastných kyselin
Popis:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský, nearomatické odrůdy
Aroma: Silné a intenzivní aroma tvořené thiolovou složkou připomínající marakuju, tropické ovoce a květinové tóny
Popis: Vynikající schopnost kvašení i za nízké teploty, vysoká odolnost vůči alkoholu do 21 % obj. kvašení: 12 - 18 °C
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Vhodné zejména pro: Rulandské šedé, Rulandské bílé, Sauvignon, Tramín červený, rosé vína
Aroma: Intenzivní ovocné a vegetativní aroma s příjemným mouthfeel (plnost chuti)
Popis: Jisté kvašení s vysokou tolerancí vůči alkoholu 15 % obj.
Vhodné zejména pro: Sauvignon, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Müller Thurgau,
Aroma: Tvorba ovocného buketu s citrusovými a kořenitými tóny, angrešt, broskve, černý rybíz
Popis: Dobře kvasí, rychlé prokvasení až do 16 obj. % alkoholu, kvašení: 15 - 24 °C