Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Antartika V40, 1 l
Kód: 180159
Z 0
1049.59 bez DPH
Na objednávkuPodobné produkty:
Granulovaný vápenatý bentonit ke krášlení vín . Odstraňuje termolabilní bílkoviny z vín. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů.
Speciální produkt proti vysrážení vinného kamene
5% roztok carboxymetylcelulózy (CMC) slouží k dlouhodobé stabilizaci vína proti vypadávání vinného kamene v lahvích. Použití do červeného vína je nutno odzkoušet, protože může docházet k reakci s barvivy, a to může vést k zakalení nebo k vysrážení.
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu za studena. Doporučená teplota aplikace od 8°C s dobou působení 2 až 6 hod.
Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené, Müller Thurgau,
Aroma: Aroma vzniklé kvašením potlačí typickou petrolejovou vůni Ryzlinku, vyvážené ovocné aroma, ananas, broskev
Popis: Pomalé kvašení, zejména u moštu bohatého na cukr, kvašení: 17 - 22 °C
Vhodné zejména pro: ,
Aroma: Kořenité, komplexní aroma, vytvářejí mohutné ovocné červené víno s bohatou taninovou strukturou
Popis: Mírný průběh rozkvasu,díky tomu je možné prodloužit maceraci, kvašení: 18 - 30 °C. Tolerance vůči alkoholu 16% obj.
Vhodné zejména pro: Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Neuburg, Kerner,
Aroma: Bílá vína s aroma po broskvích a marakuja
Popis: Jisté a plynulé konečné prokvašení, kvašení: 16 - 24 °C