Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Acetox Vin Blanc, 1 kg
Kód: 020314
Z 126
180.17 bez DPH
SklademMetabisulfit draselný + Ellagic tanin
Kombinace dvou účinných látek zabraňuje oxidaci a vývoji mikroorganismů v moštu. Umožňuje v moštu lépe odolávat růstu mikroorganismů.
Přítomnost ellagického taninu posiluje antioxidační účinek SO2.Praktický, snadno použitelný a současně zajišťuje přesné dávkování. Acetox VB uvolňuje 50% SO2 (např. 100g přípravku uvolňuje 50g SO2)
Použití a dávkování v moštu: Zdravé hrozny : 5 g/ hl Poškozené hrozny hnilobou: 10 g/ hl
Přípravek rozpusťte a rozmíchejte v 10-ti násobku moštu a přidejte k celému objemu.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: + 420 775 004 044 + 420 774 456 579
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Přípravek určený k biologickému odkyselení při výrobě bílých a růžových vín.
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Homogenní koloidní suspenze ke zlepšení kvašení a setřásání při kvašení sektu v láhvích.
Enzym ke zdokonalení intenzity aroma.
Tříslovina čištěného kaštanu a dřeva kebračo
Bentonit bez písku speciálně vyvinutý pro ultrafiltrační zařízení.