LALLZYME Cuvée Blanc je zvláštní pektinázový přípravek se silnou dodatečnou aktivitou glykosidázy a šetrnými maceračními aktivitami. Pektináza se šetrnou macerační aktivitou znamená lepší výtěžnost šťávy a lepší čiření moštu po lisování; zabrání se příliš silnému uvolnění nežádoucího obsahu buněk. Koncentrovaný účinek beta-glukosidázy zvyšuje chuťovou komplexnost a aromatickou intenzitu bílých vín.



Dávkování: 2g / 100 kg hroznů Lallzyme Cuvée Blanc K lepšímu promíchání enzymový granulát před přidáním rozpusťte ve vodě nebo šťávě. Doporučujeme dávkování před plněním do macerační nádrže nebo do lisu. Doba macerace 6-12 hodin dává nejlepší výsledky při teplotě 12°C až 15°C. 



Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.



Nebezpečí: H334 Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže. P261 Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. P285 V případě nedostatečného větrání používejte vybavení pro ochranu dýchacích cest. P304+341



PŘI VDECHNUTÍ: Při obtížném dýchání přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu v poloze usnadňující dýchání. P342+311 Při dýchacích potížích: Volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. P501 Odstraňte obsah/obal do sběrného dvora. 



Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378



Hmotnost: 100 g



 



 



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

TL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée
BL_Lallzyme-Cuvee-Blanc_EN.pdf
TL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée
BL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée
TL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée
TI_CUVEE_BLANC.pdf
BL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée
BL-040031-Enzymy Lallzyme Cuvée

Podobné produkty: