Vhodné zejména pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet,
Aroma: Výrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda
Popis: Rychlé prokvašení, toleruje teplotu do 32 °C, na mohutná červené vína kvašení: 28 - 30 °C
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Enzymy Lallzyme Cuvée Blanc 100 g
Kód: 040031
Z 60
885.12 bez DPH
SklademLALLZYME Cuvée Blanc je zvláštní pektinázový přípravek se silnou dodatečnou aktivitou glykosidázy a šetrnými maceračními aktivitami. Pektináza se šetrnou macerační aktivitou znamená lepší výtěžnost šťávy a lepší čiření moštu po lisování; zabrání se příliš silnému uvolnění nežádoucího obsahu buněk. Koncentrovaný účinek beta-glukosidázy zvyšuje chuťovou komplexnost a aromatickou intenzitu bílých vín.
Dávkování: 2g / 100 kg hroznů Lallzyme Cuvée Blanc K lepšímu promíchání enzymový granulát před přidáním rozpusťte ve vodě nebo šťávě. Doporučujeme dávkování před plněním do macerační nádrže nebo do lisu. Doba macerace 6-12 hodin dává nejlepší výsledky při teplotě 12°C až 15°C.
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Nebezpečí: H334 Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže. P261 Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. P285 V případě nedostatečného větrání používejte vybavení pro ochranu dýchacích cest. P304+341
PŘI VDECHNUTÍ: Při obtížném dýchání přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu v poloze usnadňující dýchání. P342+311 Při dýchacích potížích: Volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. P501 Odstraňte obsah/obal do sběrného dvora.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Hmotnost: 100 g
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: , Pro dodání aromatické intenzity, úplnosti a jemnosti a na výrobu bílých a růžových vín
Aroma: Thioly (zejména 3MH a A3MH), terpeny, norisoprenoidy, estery mastných kyselin
Popis:
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Tříslovina čištěného kaštanu a dřeva kebračo
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodné pro aromatické odrůdy. Podporují aroma broskve, růže a manga
Popis: Chladnomilné kvasinky plynulé kvašení, vhodné pro mošty o vysoké cukernatosti. Toleruje nízké teploty, kvašení: 12 - 22 °C
Vhodné zejména pro: kvasinky na ovocné destiláty
Aroma: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu.
Popis: Bezpečné kvašení do 16% obj. alkoholu Doporučená teplota kvašení: 15-25°C.
Vhodné zejména pro: , Speciální kvasinky na rosé vína
Aroma: Vynikající ovocné a květinové aroma, typické pro růžová vína. Se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Plynulý průběh kvašení. Vysoká odolnost na alkohol až do 21 % obj. kvašení: 15 - 20 °C.
Speciální tanin ke stabilizaci barvy.