Ellagický tanin ze silně opáleného francouzského dubu, určený pro zralá červená vína. Dodává příjemnou chuť a aroma karamelu, opáleného dřeva, kávy a vanilky.
Dávkování: 4 - 5 g/hl
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Aktiv Hefe MM2, 0,5 kg
Kód: 080746
Z 25
616.96 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Plavac Mali, Pinot Noir, Trollinger, Blauer Portugieser, Syrah, Blanc de Noir, Chorvatská vína.
Aroma: Svěží ovocná červená vína a růžová vína.
Popis: Silný fermentor, eliminuje toxiny, nízká produkce siřičitanů a H2S
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Merlot, Cabernet Sauvignon, Gamay, Rulandské modré, Pinot Noir , Výroba jemných červených vín s čerstvým a ovocným profilem
Aroma: Produkce sekundárního aroma, zvýraznění odrůdového aroma
Popis: SO.FRUITY je kvasinka S. cerevisiae, kmen L1414, vybraná institutem IFV v Beaujolais. Umožňuje vynikající průběh kvašení a je vhodná pro krátkodobé až střednědobé vinifikace. Tato vína jsou charakteristická svými tóny červených bobulí. SO.FRUITY umožňuje velmi dobrou extrakci antokyanů a tříslovin, které červeným vínům dodávají sytou barvu a har- monickou strukturu. SO.FRUITY se doporučuje zejména pro Gamay na Beaujolais Villages, pro výrobu Crus a jemných ovocných vín z hroznů odrůd Merlot, Cabernet Sauvignon, Gamay, Pinot Noir atd.
Vhodné zejména pro: , Umožňuje aromatický výraz a zabezpečení kvašení bílých nebo růžových vín jihofrancouzského typu, dokonce i ve složitých podmínkách
Aroma: Esters (červené ovoce)
Popis:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Gallo-proanthocyanidinický tanin z vybraných lístků Čajovníku čínského. Používá se ve všech fázích výroby bílých, růžových a červených vín. V raných fázích na snížení potřeby SO2 a v průběhu zrání k navrácení svěžesti. Před lahvováním pro posílení ovocných a květinových tónů.
Dávkování: 5-10 g/hl
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Vhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Podporují vždy odrůdový charakter, aniž by pozměnily typickou vůni odrůdy
Popis: Vynikající vlastnosti pro studené kvašení, mírnější průběh kvašení a malá tvorba nežádoucích vedlejších produktů, kvašení: 15 – 25 °C
Enzym ke zdokonalení intenzity aroma.
Vhodné zejména pro: Merlot, Dornfelder, Cabernet Sauvignon, Alibernet,
Aroma: Červená vína získají vyváženou strukturu taninů, tvorba aroma při kvašení podporuje typ bordeaux
Popis: Teplota kvašení do 32 °C, malá tvorba pěny, kvašení: 26 - 28 °C