ZigZag AMBROSIA French Oak Intense high
Kód: 190046
Z 12
3309.92 bez DPH
DŘEVO: •100% výběr
•Americký dub, certifikace původu
•Francouzský dub, certifikace PEFC
SUŠENÍ: 100 % přírodní na volném vzduchu,
ZIGZAG CLASSIC: 24-30 měsíců, MINI ZIGZAG: 20 – 24 měsíců
PÁLENÍ: Vypáleno konvekčně. 100% opakovatelnost. Receptury na vyžádání zákazníka. 3 standardní receptury: Sweet, Complex & Intense. Dlouhé doby pálení až 240 minut
Kontakt s povrchem WWCR : WWCR ve výši 100 % je počítáno na standardní 225l sud s celkovou plochou kontaktu 2,06 m2 čili 109,22 l/m2
POUŽITÍ: Svazky a plastové potravinářské separátory nebo síťka. Ouškový šroub z korozivzdorné oceli pro uchycení háku (není součástí balení), Dá se přizpůsobit na všechny druhy a kapacity sudů.
INSTALACE: Na nalévací hrdlo
POUŽITÍ: 2x - 3x
BALENÍ: Vakuováno. Vysoce odolný laminovaný hliníkový vak, vhodný pro kontakt s potravinami.
- Alternativní produkt, který zvyšuje životnost sudu.
- Doporučeno pro vysoce kvalitní vína.
- Snadná instalace a použití.
- Vkládá a vyjímá se přes hrdlo bez nutnosti manipulace se dnem.
- Systém zajišťující maximální pohodlí a hygienu.
- Umožňuje batonáž bez předchozího vyjmutí.
- Umožňuje kombinovat různé druhy dubů a možnosti vypálení.
- Může se používat v různých poměrech kontaktu s povrchem v závislosti na cíli, jehož má být dosaženo.
- Sušeno přírodně na vzduchu po dobu až 30 měsíců.
Standardní receptury vypálení s charakteristickými znaky:
Sweet Boost. Mírné vypálení. Charakteristická vyšší sladkost a chuť ovoce, s mléčnými tóny vanilky, bílé čokolády a karamelu. Chuť vína přetrvává v ústech, tanin je jemný, sladký a hedvábný.
Complex Boost. Střední vypálení. Vytváří komplexní výraz moky a podtóny karamelu, čokolády a vanilky. Vína mají velmi bohatou chuť a strukturu na patře, jsou lehce tělnatá a jejich chuť přetrvává v ústech dlouho a mocně.
Intense Boost. Intenzivní vypálení. Pozná se podle vyšší kořeněnosti, podtóny kávy, černé čokolády, grilovaného chleba, kouře a slaniny. Na patře vytváří dojem nesrovnatelné aromatické složitosti; na začátku je sladké, jemné, intenzivní a vytrvalé s přetrvávající chutí v ústech připomínající jemnou příchuť vypáleného dřeva.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.