Použití: Přípravek se přidává přímo jako prášek do vína za intenzivního míchání, lze z něho ale také nejdříve vytvořit kaši. Díky uvolnění CO2 může vzniknout větší množství pěny, proto nádoba na odkyselení by měla mít dostatek volného prostoru nad hladinou. Po odkyselení je nutné víno skladovat v chladu 2 až 3 dny, aby se vinný kámen bezpečně vysrážel. V případě skladování při teplotě sklepa může vysrážení vinného kamene trvat několik týdnů.



Dávkování: 66,7 g / 100 l (sníží kyseliny o 1 g na litr).



Skladování: Skladujte v suchu a v dobře větrané místnosti.



Servis.: +420 775 004 044, +420 777 784 378



 



 


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Kaliumbicarbonat CZ.pdf
TI_Kaliumbicarbonat_CZ.pdf

Podobné produkty: