Jemnozrnný vápníkový bentonit, speciálně vybraným k ošetření hroznových moštů.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Tanin Bacca Rossa, 0,5 kg
Kód: 200041
Z 9
8842.98 bez DPH
SklademTanin z francouzského dubu, je vhodný pro mladá červená a růžová vína se střední až velkou strukturou. Zvýrazňuje aromatické vjemy svěžesti a ovocné chuti, které připomínají červené ovoce, zejména třešně.
Dávkování: 4 - 5g/hl
Podobné produkty:
Speciální práškový sodno-vápenatý bentonit. Vhodný pro bílá, rosé a červená vína. Bentonit s vysokou absorpční schopností.
Granulovaný enzymový přípravek ke zlepšení filtrace a extrakce mannoproteinů
Tanin z amerického dubu je určen pro finální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu,
kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
Homogenní koloidní suspenze ke zlepšení kvašení a setřásání při kvašení sektu v láhvích.
Tanin z čerstvých slupek hroznů Moscato. Vyznačuje se vysokou průměrnou molekulovou hmotností,
která je vysoce strukturovaná a antioxidační. Tann UVA AROM je velmi sladký tanin, účinný při vylepšvání textury bílých a červených vín a je použitelný ve všech fázích zrání.
Dávkování: 2 - 10 g/hl
Speciální bentonit ke krášlení nápojů.
Granulovaný sodno-vápenatý bentonit, odstraňuje termolabilní bílkoviny z vína. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů. Vysokým podílem „Na“ má velmi vysokou adsorpční schopnost vůči proteinům.