Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Enzymy Sihazym Claro, 10 g
Kód: 040019
Z 57
104.13 bez DPH
SklademEnzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Použití a dávkování: Produkt se v doporučeném množství dává jako 10% vodní roztok na dno nádrže k předčeření moštu. Při flotaci přidejte v reakčním tanku enzymový roztok s SIHAZYM® Claro, aby bylo zaručeno odbourání pektinů před vlastní flotací. Důležité je optimální rozložení enzymového roztoku v moštu.
Dávkování: (do 100 kg moštu/rmutu)
Sedimentace: dávka/doba působení
Statické předčiření moštu (~15 °C) 1-2 g / 2-4 h
Statické předčiření moštu (~ 8-10 °C) 2-4 g / 2-4 h
Rmut červeného vína (krátký vysoký ohřev) 1-2 g / 4-6 h
Příprava hroznového koncentrátu 1-2 g / 6-12 h
Flotace 2-4 g / 2-4 h
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.
Eliminace nestabilních bílkovin v moštech a vínech.
Vysoce čisté aktivní uhlí rostlinného původu. Speciální, velmi šetrný postup aktivace vytváří v aktivním uhlí pórovitou strukturu, která specificky váže především nežádoucí pachové a chuťové látky v nápojích.
Speciální bentonit ke krášlení vína.