Jemnozrnná želatina, slouží k přímému ošetření rmutu, moštu a mla- dých vín. Zesilňuje sedimentaci kalu při současném snížení nežádoucích polyfenolů a tříslovin.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
-
LABORATOŘ
AKREDITOVANÁ
add remove
- Akreditovaná laboratoř add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Aktiv Hefe 10, 20 g
Kód: 080011
Z 246
55.36 bez DPH
SklademVýrazná tvorba kořenitého aroma, zdůrazňuje přirozenou strukturu taninů, jemná hořká čokoláda.
Vhodné pro: Svatovavřinecké, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, André, Alibernet.
Popis: Zvýšená výtěžnost polysacharidů, tolerance 16% obj. alkoholu. Na mohutná červená vína kvašení: 28 - 30 °C
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek.
Nároky na výživu: střední
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Tvoří typické burgundské aroma, víno získá vyváženou ovocnost a odrůdový charakter
Popis: Středně rychlé kvašení, vhodné pro školení SUR LIE, kvašení: 16 - 20 °C
Vhodné zejména pro: Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy, rosé vína
Aroma: Kvasinky podporují ovocné, muškátové aroma, se zvýšenou tvorbou glycerinu
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení kvašení: 16 - 23 °C
Granulovaný enzym vhodný k extrakci hodnotných aromatických látek a žádoucích taninů. Používá se k maceraci rmutu za studena. Doporučená teplota aplikace od 8°C s dobou působení 2 až 6 hod.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Frankovka, Modrý Portugal,
Aroma: Pro červená vína s mírným, zaobleným, ale s výrazným ovocným aroma
Popis: Vhodné pro školení barrique, kvašení: 26 - 28 °C
Tanin z amerického dubu je určen pro fi nální korekci červených vín. Zvýrazňuje chuť vína po kokosu, kávě a koření, aniž by se změnilo přírodní aroma.
Dávkování: 2 - 3 g/hl
SIHA Tannin fl üssig je speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína, extrahovaný z duběnek a jedlých kaštanů. Jeho použití kladně ovlivňuje zralost a odrůdovou chuť vína a sektu.
Dávkování: 60 ml/hl
VINIFLORA® CH16
Kmen vhodný pro červená vína s velmi vysokou tolerancí alkoholu, excelentní výsledky v těžkých červených vínech, tolerance SO2: volná SO2 do 20 mg/l a celková SO2 do 45 mg/l, obsah alkoholu: do 16% obj., teplota: >18°C, hodnota pH: >3,3
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl